czwartek, 17 stycznia 2013

Dziś gratka dla wegetarian. Pierogi z kaszą gryczaną.

Dzisiaj Szef Kuchni poleca:

Zupy do wyboru:
Rosół z makaronem
Zupa z soczewicy 
Zupa z białej kapusty z pomidorami


Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie bazyliowym podawana z ziemniakami smażonymi i warzywami z wody  
Cena: 19,00 zł

Lub
 
                              Pierogi z kaszą gryczaną i serem podawane z sosem pieczarkowym
                                                                     Cena: 17,00 zł


  Do każdego zestawu serwujemy kompot lub wodę mineralną niegazowaną gratis

2 komentarze:

  1. Pierożki -- pyszne. Świetny pomysł!

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękujemy, zapraszamy na inne dania bezmięsne, które wprowadzamy do menu lunch. W przyszłym tygodniu kolejne dwa dania :)

    OdpowiedzUsuń