Część znanych Wam dań przejdzie metamorfozę w lekkiej odsłonie, część dań będzie zupełnie nowych. Nowe będą sałaty np. z kozim serem, ze szpinaku z granatem i marakują, nowe będą też pasty - przede wszystkim domowe, świeże, przygotowywane na bieżąco. Do każdego rodzaju makaronu proponujemy kilka sosów, wybór należy do klienta.
Do klienta należy też wybór stopnia ostrości. Od łagodnie do pikantnie - po drodze pięć stopni skali ostrości
Nie odbierzemy Wam ulubionych dań: żeberek w sosie z palonej kawy, camemberta na gorącej patelni, łososia z prażonymi jabłkami i czerwoną cebulą w musztardowym sosie. To znacie a nowe potrawy poznacie i myślę że polubicie. Wszystkie wczoraj przetestowaliśmy i wybraliśmy najlepsze.
Zapraszamy i czekamy na opinie! Bardzo ich jesteśmy ciekawi. Do zobaczenia w weekend. Nowe dania startują od soboty!
rolada z koziego sera na sałatach z dresingiem miodowo-koniakowym |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz