czwartek, 4 kwietnia 2013

Wiosenna karta w Czyli Chilli

Czekamy już długo na przyjście wiosny, za długo żeby czekać dalej. Wprowadzamy więc już wiosenne propozycje do naszego menu. Będzie ich naprawdę wiele.
 Część znanych Wam dań przejdzie metamorfozę w lekkiej odsłonie, część dań będzie zupełnie nowych. Nowe będą sałaty np. z kozim serem, ze szpinaku z granatem i marakują, nowe będą też pasty - przede wszystkim domowe, świeże, przygotowywane na bieżąco. Do każdego rodzaju makaronu proponujemy kilka sosów, wybór należy do klienta.
Do klienta należy też wybór stopnia ostrości. Od łagodnie do pikantnie - po drodze pięć stopni skali ostrości
Nie odbierzemy Wam ulubionych dań: żeberek w sosie z palonej kawy, camemberta na gorącej patelni, łososia z prażonymi jabłkami i czerwoną cebulą w musztardowym sosie. To znacie a nowe potrawy poznacie i myślę że polubicie. Wszystkie wczoraj przetestowaliśmy i wybraliśmy najlepsze.
Zapraszamy i czekamy na opinie! Bardzo ich jesteśmy ciekawi. Do zobaczenia w weekend. Nowe dania startują  od soboty!



rolada z koziego sera na sałatach z dresingiem miodowo-koniakowym

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz