sobota, 16 marca 2013

Dziś consomme jagnięce, siekeny stek wołowy i zapiekane cykorie




Menu Weekend



Consomme jagnięce z sakiewkami fagotti

Cena: 18,00 zł


Siekany stek wołowy – duszony w balsamicznych cebulkach podawany z faszerowanym ziemniakiem

Cena: 26,00 zł





Lub

Cykorie z wędzonym boczkiem zapiekane pod beszamelem i mozarellą

Cena: 23,00 zł

1 komentarz:

  1. Szanowni Państwo - Odkryliśmy Wasz lokal w ostatnią niedzielę. Gratuluję formuły. Wspaniałe zupy. Żeberka w sosie czekoladowym, ostre na "5", to rewelacja godna najlepszych tradycji kuchni meksykańskiej, którą wielbię.
    Zostaliśmy wyśmienicie obsłużeni przez rudowłosą panią Ewę - przesympatyczna, kulturalna, fachowa i jak się zdaje - lubiąca swą pracę.
    Dziękuję i raz jeszcze gratuluję -
    Tadeusz B. Iwiński

    OdpowiedzUsuń